Sečenje i kantovanje

Sečenje i kantovanje pločastih materijala TRANZIT-KOMERC vrši na novim visoko produktivnim mašinama renomiranog svetskog proizvođača HOLZ HER - Austrija

Ulaganjem u ovakav mašinski park dobili smo na podizanju nivoa kvaliteta poluproizvoda kao i na brzini isporuke.Kao dodatne usluge kupcima nudimo i tiplovanje za princip spajanja na ekscentre i bušenje rupa za klap šarke.

Da bi uslugu kompletirali i učinili kupce zadovoljnim vršimo i servisiranje prevoza robe na adresu.


Sečenje pločastih materijala


Kantovanje

tiplovanje_i_busenje_rupa_za_klap_sarke
 Tiplovanje i bušenje rupa za klap šarke
magacin_plocastog_materijala
Magacin pločastog materijala

 

Tranzit-Komerc u svojoj ponudi ima četiri svetski renomirana proizvodjača oplemenjene iverice u oko 200 dezena. Ostatak ponude cine radne ploce, oplemenjeni i sirovi HDF ( lesonit ), sirova iverica i mediapan u debljinama

 

KAINDL je Austrijski proizvodjač ploča koji je u Tranzit-Komerc kolekciji najmlađi i još uvek traži svoje mesto kod naših kupaca. Kvalitet ovog proizvodjača će to vrlo brzo definisatii i postaviti svoj proizvod gde mu je i mesto.

 www.kaindl.com

EGGER kompanija je na našem tržištu u 2009. godini zauzela lidersko mesto po prodaji svojih materijala. To je doprinelo velikom izboru modernih boja i dezena koji se koriste u proizvodnji nameštaja po meri.

 www.egger.com